Ρυθμίσεις κυκλοφορίας, από αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, στο Δήμο Πόρου, για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στον Βιολογικό Καθαρισμό του νησιού, σύμφωνα με ενημέρωση του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Δημητριάδη.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε ότι από αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα ξεκινήσει η εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων ολικής διακοπής κυκλοφορίας σε τμήματα της παραλιακής οδού του λιμανιού του Πόρου, για την εκτέλεση των εκσκαφών που απαιτούνται για την αντικατάσταση του δικτύου του Βιολογικού Καθαρισμού.

Το τμήμα που καταρχήν θα αποκλεισθεί είναι εκείνο μπροστά από το περίπτερο στην πιάτσα ταξί, ενώ η πιάτσα θα μετατοπιστεί μερικώς προς τα δυτικά. Υπενθυμίζεται ότι για την προσέγγιση της ζώνης που βρίσκεται ανατολικά της πιάτσας ταξί, θα χρησιμοποιείται η περιφερειακή οδός Σφαιρίας (Τουρκόδρομος) και η παραλιακή οδός από Πούντα προς πλατεία Ηρώων, στην οποία θα ισχύει διπλή κατεύθυνση οχημάτων και απαγόρευση στάθμευσης (πλην των οριοθετημένων θέσεων), ώστε να είναι δυνατή η παράλληλη κίνηση δύο ρευμάτων κυκλοφορίας και η αναστροφή στη Δημοτική Αγορά.

Ο Δήμος Πόρου με νέες ανακοινώσεις θα ενημερώνει για την εξέλιξη των έργων και τις αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις