Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε σήμερα στην παιδική παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα», στο Δημοτικό Θέατρο, την οποία παρακολούθησαν δωρεάν τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιφέρειας του Πειραιά.

Η παιδική παράσταση αφιερωμένη στα παιδιά, ήταν μια πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Προέδρου του κ. Νίκου Πλατανησιώτη. Πριν από την παράσταση προσφέρθηκαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα, προσφορά της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, του μαιευτηρίου «Ρέα», του «Μετροπόλιταν» της «Βιοϊατρικής» και της «Eurobank».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραληςαναφερόμενος στην παιδική παράσταση τόνισε, ότι είναι μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και του Προέδρου του κ. Νίκου Πλατανησιώτη. Η εκδήλωση είπε - γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά για τα παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης Περιφέρειας Πειραιά. Σημείωσε ότι τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, έχει την υποστήριξη της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τονίζοντας ότι μοιράστηκαν στα παιδιά χριστουγεννιάτικα δώρα εκ μέρους της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Χρειαζόμαστε - πρόσθεσε - τέτοιες πρωτοβουλίες. Αυτές τις συνέργειες έχει ανάγκη και η πόλη και η χώρα. Τέλος, συνεχάρη τον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά και τον Πρόεδρό κ. Νίκο Πλατανησιώτη, ο οποίος είναι και Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, ευχόμενος να υπάρξουν παρόμοιες πρωτοβουλίες στο μέλλον. Τέλος τόνισε πως η παιδική παράσταση «Ο μικρός Amadeus – Το παιδί θαύμα», είναι εξαιρετική και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να την παρακολουθήσουν.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά και Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Πειραιά κ. Νίκος Πλατανησιώτης σε δήλωσή του τόνισε, ότι η εκδήλωση είναι μια προσφορά του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά προς τα παιδιά των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τόσο του Δήμου Πειραιά όσο και των όμορων Δήμων, γιατί τις γιορτινές αυτές μέρες - όπως είπε - θέλουμε να τους προσφέρουμε χαρά, με τη σημερινή παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο και με το μοίρασμα δώρων. Ο κ. Πλατανησιώτης ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Δήμο Πειραιά για την αιγίδα και για όλη τη βοήθεια που προσέφερε, καθώς και τους χορηγούς για τα δώρα: την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, το μαιευτήριο «Ρέα», το «Μετροπόλιταν», τη «Βιοϊατρική» και τη «Eurobank».

Ο Διευθυντής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός κ. Δομένικος Μασούλας, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία, υπογράμμισε ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι δίπλα στην πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για τη δωρεάν παράσταση στα παιδιά, που προέρχονται από ευπαθείς οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά. Πρόκειται – πρόσθεσε – για μια πρωτοβουλία και μια ενέργεια που είναι σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη. Ο κ. Μασούλας επεσήμανε ότι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός είναι πάντοτε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες του Πειραιά και τις στηρίζει. Τέλος, μετέφερε τις ευχές του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για υγεία και χρόνια πολλά σε όλους