Γέμισε με κόσμο ο  πεζόδρομος της Σωτήρος Διός, όπου μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν από κοντά τους τραγουδιστές Ειρήνη Παπαδοπούλου και BO, στην μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε σήμερα. Στη συναυλία συμμετείχε και ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος έπαιξε μουσική. Οι αγαπημένοι τραγουδιστές ξεσήκωσαν τους Πειραιώτες,  που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να χορεύουν μαζί τους, απαθανατίζοντας τις στιγμές.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά, με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά «Κανάλι Ένα» 90,4 FM και  ήταν δωρεάν για όλους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  σε δήλωσή του, αφού υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες μαζί με τα παιδιά τους βρίσκονται έξω για να διασκεδάσουν σε  μια  πολύ όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα, επεσήμανε ότι ο Δήμος έχει ένα πλήρες εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Ο κ. Μώραλης, αναφέρθηκε στις συναυλίες, στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες και στα παιχνίδια για παιδιά, καθώς και στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα  στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κανάρη, στην πλατεία Κοραή, στην πλατεία Παύλου Μελά και στην πλατεία Δωδεκανήσου. «Διοργανώσαμε ένα εορταστικό πρόγραμμα δωρεάν για όλους,  προκειμένου να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα ο κόσμος, να μπει στο πνεύμα των εορτών, να διασκεδάσει και να χαμογελάσει», υπογράμμισε ο κ. Μώραλης.