Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς παρουσίασε σήμερα στον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΣΙΝΕΑΚ», την παιδική μουσική παράσταση «Πες μου τ΄ όνομά σου», όπου παρευρέθηκαν  ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης με τα παιδιά του και η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου.

Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά, που ερμήνευσε και έπαιξε  κιθάρα, συμμετείχε  η Νεφέλη Φασούλη και  ο πολυοργανίστας Γιώργος Κατσάνος.                                                      

Η παιδική παράσταση πραγματοποιήθηκε  από τον Ο.Π.Α.Ν. στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά και η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους, υπογράμμισε ότι στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η παιδική παράσταση με τον Φοίβο Δεληβοριά στο «ΣΙΝΕΑΚ», μια πολύ όμορφη– όπως είπε - παράσταση για μικρά και λίγο μεγαλύτερα παιδιά. Ο κ. Μώραλης, επεσήμανε ότι η προσέλευση του κόσμου είναι μεγάλη  και αυτό είναι ευχάριστο, σημειώνοντας : «σήμερα στην πόλη, μικροί και μεγάλοι ψυχαγωγούνται στα Χριστουγεννιάτικα πάρκα μας, στην παιδική παράσταση, με παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο, με τη συναυλία στη  Σωτήρος Διός, με τους μάγους στον παιδότοπο στη Μαρίνα Ζέας. Είναι μια ωραία ημέρα για το κέντρο του Πειραιά και όχι μόνο.  Χρόνια πολλά σε όλους»!

Η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με υγεία, αγάπη και ευτυχία.  Υπογράμμισε  ότι συνεχίζονται οι εορταστικές δράσεις, οι οποίες έχουν ξεκινήσει εδώ και 15 ημέρες περίπου, με μια παιδική παράσταση με τον καταξιωμένο καλλιτέχνη  Φοίβο Δεληβοριά και αναφέρθηκε στη συναυλία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον ΒΟ,  στη Σωτήρος Διός, στο πάρκο στη Μαρίνα Ζέας, στην πλατεία Κοραή, στα Μανιάτικα και στα Καμίνια. «Πρόκειται για ωραίες δράσεις που απευθύνονται σε πολίτες όλων των ηλικιών. Ελπίζουμε  να βάλαμε κι εμείς το λιθαράκι μας, ώστε να προσφέρουμε χαμόγελα στους δημότες μας, με σύνεση, με ταπεινότητα και χωρίς να σκορπάμε ασκόπως χρήματα των δημοτών», επεσήμανε η κα Αντωνάκου. Τέλος, ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος –όπως υπογράμμισε – «μάς βοήθησε σε όλη αυτήν την προσπάθεια με ποικίλες εκδηλώσεις πολλές ημέρες, για όλους».