Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο ο γραμματέας της τοπικής του Κινήματος Αλλαγής στο Κερατσίνι Χρήστος Σγαρδέλης θα σταθεί στπ λευρό του υποψήφιου δημάρχου Κερατσινίου Δραπετσώνας και δικηγόρου στο επάγγελμα Παντελή Καμά. 

Τους δύο άντρες τους συνδέει μακρόχρονη φιλία, όμως η στήριξη του Χρήστου Σγραδέλη δεν ήταν δεδομένη κι αυτό γιατί όπως είχε εκμυστερευτεί σε σε γνωστό ιστορικό στέλεχος της κεντροαριστεράς σκέφτονταν να είναι υποψήφιος για περειφερειακός σύμβουλος.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν τις τελευταίες ώρες κι αυτό γιατί όπως δήλωσε στο peiraiasnews.gr "το Κερατσίνι είναι η πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα, είναι το σπίτι μου" και συνέχισε τονίζοντας πως "κανείς δεν μπορεί να αφήσει το σπίτι του. Η παρούσα Δημοτική Αρχή πήγε την πόλη μας 20 χρόνια πίσω. Το μόνο που την νοιάζει είναι η καρέκλα και το μοίρασμα της εξουσίας. Η καθημερινότητα νοσεί σε ένα βρώμικο και ζοφερό περιβάλλον. Δεν μπορώ να απουσιάσω από τη μάχη θα είμαι εκεί στο πλευρό του δικηγόρου Παντελή Καμά. Ενός αγνού κι αμόλυντου άνθρωπου. Ενός γνήσιου Κερατσινιώτη που ξέρει τα προβλήματα της πόλης μας.

Σε ερώτηση μας για το πως πείστηκε να να είναι υποψήφιος εκείνος μας απάντησε "είναι απλό θέλω να ζω σε μία καλύτερη πόλη από αυτή που έχει φτιάξει ο σημερινός δήμαρχος Χρήστος Βρεττάκος" και συνέχισε επισημαίνοντας πως "πριν λίγες ημέρες ο κ. Καμάς ζήτησε να με δει να μιλήσουμε. Κάτσαμε στην Αμφιάλη σε ένα καφέ που συχνάζω και μου ανέλυσε το πλάνο του, για τους αναξιοποιήτους χώρους, για το που θα βρούμε πόρους, για το κοινωνικό πρόσωπο της πόλης, τις προοπτικές της. Μιλήσαμε για τα πάντα και είμαι χαρούμενος που θα βοήθησω κι εγώ προς αυτή την κατεύθυνση" κατέληξε.