Ο Πειραιάς, έχει φορέσει τα γιορτινά του και προσφέρει στους κατοίκους του, αλλά και στους επισκέπτες, νότες διασκέδασης και αισιοδοξίας αυτές τις γιορτινές μέρες. Το φετινό χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Πειραιά, πειριλαμβάνει πολλές εκδηλώσεις,  δίνοντας την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να διασκεδάσουν.

Από τη μια πλευρά τα χριστουγεννιάτικα πάρκα, στην Πλατεία Κανάρη, στη Μαρίνα Ζέας (μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος), στην πλατεία Παύλου Μελά και στην πλατεία Δωδεκανήσου,, όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετέχουν  δωρεάν καθημερινά στις ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Επίσης, ο Δήμος Πειραιά ανακοίνωσε ότι θα λειτουργήσει επιπλέον ένα νέο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Πλατεία Κοραή στο κέντρο της πόλης.

Επίσης, με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή του κόσμου, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί οι συναυλίες με τον Κώστα Μαρτάκη και τον Γιάννη Ζουγανέλη, ενώ το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018  στις 13:00,  θα πραγματοποιηθεί νέα συναυλία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον BΟ στη Μαρίνα Ζέας.

Ταυτόχρονα, πραγματοποιήθηκε εργαστήρι Μαγειρικής για παιδιά από το Kids Cooking Club, με τον βραβευμένο σεφ Κυριάκο Μελά, στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο στη Μαρίνα Ζέας, όπου τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε μαθήματα μαγειρικής, διασκεδάζοντας και παίζοντας, ανακαλύπτοντας τη δημιουργική τους πλευρά.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά θα συνεχιστούν ολη την εορταστική περίδο.