Μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και τραγούδησαν  μαζί με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Γιάννη Ζουγανέλη, σε μια μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε σήμερα, μπροστά από το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος, στη  Μαρίνα Ζέας. Ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον μοναδικό του τρόπο ψυχαγώγησε τους παρευρισκόμενους και τους χάρισε άπλετο γέλιο.  Μαζί  του ήταν ο  Παναγιώτης Αυγερινός, η ηθοποιός Τάνια Ρόκα, ο Αλέξανδρος  Ζουγανέλης και το συγκρότημα Βασιλόπιτες.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε στη συναυλία μαζί με την οικογένειά του και περιηγήθηκαν  στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο, όπου γίνονται παράλληλες δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά και ήταν δωρεάν για όλους.

Οι μικροί Πειραιώτες είχαν σήμερα την ευκαιρία να επισκεφθούν τον  Άγιο Βασίλη, να παίξουν με μασκότ, να κάνουν face painting, να ζωγραφίσουν, να  χορέψουν. Επιπλέον, ντισκ τζόκευ  ψυχαγώγησε τους επισκέπτες του πάρκου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης  σε δήλωσή του τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο κόσμος ανταποκρίθηκε και βρέθηκε στη Μαρίνα Ζέας, για να απολαύσει τη συναυλία με τον Γιάννη Ζουγανέλη, προσθέτοντας: «Βρισκόμαστε στη Μαρίνα Ζέας, να ακούσουμε  τον Γιάννη Ζουγανέλη, έναν αξιόλογο καλλιτέχνη, τον οποίο αγαπούν μικροί και μεγάλοι. Ήρθαμε να διασκεδάσουμε με την οικογένειά μου, τη Βάλια, τη Γιολάντα, τον Πέτρο και να ανταλλάξουμε ευχές με τον κόσμο, αλλά και να παίξουν τα παιδιά στον παιδότοπο. Είναι μια ωραία χριστουγεννιάτικη Κυριακή».  Ο κ. Μώραλης  τόνισε  πως οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αισιοδοξίας και ελπίδας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πειραιά υπογράμμισε: «Θέλουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο και κυρίως στα παιδιά. Άλλωστε αυτές οι ημέρες είναι για τα παιδιά και θέλουμε να χαμογελούν. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους».     

 

Υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον BΟ στη Μαρίνα Ζέας, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018  στις 13:00,  με ελεύθερη είσοδο για όλους, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά.