Δυναμικό μήνυμα αισιοδοξίας, ενότητας και αυτοπεποίθησης πως θα κατακτήσει τη νίκη στη μάχη για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής, έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην πρώτη του ανοιχτή εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε σε μία κατάμεστη αίθουσα στη Μάνδρα Αττικής.
«Είμαι βέβαιος ότι με συμμάχους τους  πολίτες θα κερδίσουμε. Ήρθε η ώρα της μεγάλης ανατροπής για την Αττική που θέλουμε και μας αξίζει. Ξεκινάμε μαζί και θα πορευθούμε μαζί μέχρι τέλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση ο κ. Πατούλης προσδιόρισε τις προτεραιότητες καθώς και τους βασικούς άξονες του σχεδίου για την εκπόνηση ενός ρεαλιστικού και αποτελεσματικού προγράμματος  Πολιτικής Προστασίας και αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών.

Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Μάνδρας Ειδυλλίας Ι. Κριεκούκη, ο Γ. Γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ν. Καντερές, ο πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής Σ. Γεωργακόπουλος, ο Ν. Σοφιανός μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ο Σ. Κονταδάκης Γραμματέας Οργανωτικής της ΝΔ, ο Θ. Μπούρας Βουλευτής της ΝΔ, ο Πρόεδρος Πανελλήνιου Συλλόγου παραπληγικών Κ. Κωνσταντής, οι Αντιδήμαρχοι Μάνδρας Π. Ρόκας, Ι. Αδάμ, ο πρώην δήμαρχος Μάνδρας Γ. Δρίκος, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάνδρας και δικηγόρος Χ. Στάθης,  ο Αντιδήμαρχος Μεγαρέων Λ. Κοσμόπουλος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάνδρας Κώνστας Β. και Κώνστας Ε., ο Πρόεδρος Πολιτιστικού οργανισμού Α. Νερούτσου, ο πρώην δήμαρχος Μεγαρέων Γ. Μαρινάκης, ο Αντιδήμαρχος Φυλής Γ. Μαυροειδής, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Ν. Μελετίου, ο Αντιδ.  Φυλής Θ. Σχίζας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού Γ. Διάκος, ο Γ.  Κότσιρας Αναπλ. Γραμματέας Επιστημονικού Φορέα ΝΔ, η Λυδία Μουζάκα Πολιτευτής,ο  Γ. Σωτηρίου Γραμματέας του οργανωτικού Τοπικής αυτοδιοίκησης ΟΝΕΔ, ο Γ. Λινάρδος Πρόεδρος Νομαρχιακής της ΝΟΔΕ Δ. Αττικής.