Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, ήταν ομιλήτρια στην χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησε χθες, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυναικών Μάνης  «ΠΑ.ΣΥ.Γ.Μ.»,  στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Σινεάκ».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος  Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και  ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε  όλους.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κα Σταυρούλα Αντωνάκου, στην ομιλία της με θέμα: «Αθλητισμός και Υγεία», αναφέρθηκε στα οφέλη του αθλητισμού, επισημαίνοντας ότι η ύπαρξη και η δημιουργία σύγχρονων και κυρίως ασφαλών αθλητικών εγκαταστάσεων επιβάλλεται να είναι στις προτεραιότητες της Πολιτείας.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  τόνισε πως ως Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια, γνωρίζει τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει ένας αθλούμενος, επισημαίνοντας πως ως Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.  ήρθε  αντιμέτωπη με διάφορες αντιξοότητες και προσπάθησε να αφήσει το δικό της λιθαράκι.

Η κα Αντωνάκου αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιήσει ο Ο.Π.Α.Ν. και συγκεκριμένα, στην αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων,  στις ανακαινίσεις αιθουσών γυμναστικής, στη νέα κλειστή πισίνα εντός του Ειδικού Σχολείου  που λειτουργεί για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια,  στο νέο αθλητικό πάρκο στο Νέο Φάληρο σε χώρο χρόνιας εγκατάλειψης, σε προγράμματα μαζικού αθλητισμού κ.α. Επιπλέον ανέφερε πως κάθε αθλητική δραστηριότητα που υλοποιείται στον Δήμο Πειραιά,   εμπεριέχει ένα κοινωνικό μήνυμα και ένα φιλανθρωπικό σκοπό.

Από τον Δήμο Πειραιά παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Βεντούρης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της  Ένωσης Απανταχού Μανιατών «Η ΜΑΝΗ» κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Τζεφεράκος και ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος.