Θέμα στην Μεγάλη Βρετανία έγινε ο Μπράουν Ιντέγιε. Αυτή τη φορά, ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στο BBC για την απόφασή του να απορρίψει την πρόταση από την Κίνα και εξήγησε τον λόγο: "Είναι χαρούμενος στον Θρύλο και θέλει να συνεχίσει να κατακτά τίτλους και να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

"Ήταν μια απίστευτη πρόταση για την ομάδα και όσον αφορά τα χρήματα ήταν μεγάλη πρόκληση για κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά επέλεξα να μείνω εδώ. Ειλικρινά, δεν έχω λόγο να φύγω από τον Ολυμπιακό. Μου έχουν δείξει αγάπη και αυτό είναι το κατάλληλο μέρος για μένα.

Η οικογένειά μου λατρεύει την Ελλάδα και ξεκάθαρα η ευτυχία προηγείται των χρημάτων. Από εκεί που κατάγομαι, είναι εύκολο να ακούς τους ανθρώπους να λένε: πήγαινε στην Κίνα για τα λεφτά. Εγώ, όμως, είμαι χαρούμενος εδώ.

Οι φιλοδοξίες μου είναι ίδιες με του Ολυμπιακού, γιατί ήρθα σε έναν σύλλογο με δυνατή συνήθεια στο να κατακτάει τίτλους και να παίζει συνεχώς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έχω ατομικούς στόχους και ομαδικούς στόχος. Με το οικογενειακό κλίμα και το μαχητικό πνεύμα στον σύλλογο, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα μαζί.

Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τρόπαια και να συνεισφέρω κι εγώ από την πλευρά μου στην ιστορία αυτού του σπουδαίου συλλόγου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπράουν Ιντέγιε".