Bελτιωμένος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν βροχές ή χιονόνερο στα δυτικά, κεντρικά και νότια ηπειρωτικά. Λίγες πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν σε ορεινά και ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -8 έως 5 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -5 έως 8, στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 10 βαθμούς, στα δυτικά και νότια από 2 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από 5 έως 10 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με ίδιες εντάσεις. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρουσιάσουν εξασθένηση και μέχρι το βράδυ θα στραφούν σε νότιους με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και πρόσκαιρα τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Νεφώσεις στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από τις βραδινές ώρες νότιοι με ίδιες εντάσεις. Η θερμοκρασία από 3 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου.