Την κοινή συναινέσει λήξη της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Θρύλος αποχαιρέτησε τον Ιβοριανό μέσο και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι και θα παραμείνει σημαντικό μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας...

Μάλιστα, στην εν λόγω συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσαν, οι Πειραιώτες εξέφρασαν τη βεβαιότητα τους ότι οι δρόμοι τους με τον σπουδαίο Αφρικανό ποδοσφαιριστή θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον!

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους.

Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα.

Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν.

Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».