Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, θα είναι ο κ. Γιώργος Τσιρίδης.

Ο κ. Τσιρίδης έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά της πόλης, έχοντας 12ετή θητεία στη Νομαρχία Πειραιά. Συγκεκριμένα, υπήρξε 10 χρόνια Αντινομάρχης Πειραιά και 2 χρόνια Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πειραιά.

Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Εργοδηγός και έχει εργαστεί στον Ο.Α.Σ.Α. Επίσης έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου των Μηχανικών στον Ο.Α.Σ.Α.

Έντονη κοινωνική δραστηριότητα είχε αναπτύξει, ως μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αναπήρων Τέκνων.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του τόνισε: «Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για εμένα η ένταξη του Γιώργου Τσιρίδη στον συνδυασμό του «Πειραιά Νικητή». Παλιός μου γνώριμος ο Γιώργος Τσιρίδης, με μεγάλη εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, πάντα με δημοκρατικές προοδευτικές αρχές και αξίες. Είναι βέβαιο ότι με την παρουσία του, προσθέτει στην προσπάθεια που όλοι εδώ και τέσσερα χρόνια κάνουμε, για να δούμε τον Πειραιά να αλλάζει προς το καλύτερο. Χαίρομαι γιατί πλέον όλο και περισσότεροι Πειραιώτες και μάλιστα από ένα ευρύ πολιτικό φάσμα, επιθυμούν να συνταχθούν με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και να προσφέρουν στην πόλη μας. Στόχος όλων μας είναι να γίνει ο Πειραιάς η πόλη που όλοι έχουμε οραματιστεί, επιθυμούμε και ονειρευόμαστε. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας».

Ο κ. Γιώργος Τσιρίδης σε δήλωσή του επεσήμανε: «Με την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση του Πειραιά, είδα στο πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν σε ένα μεγάλο βήμα μπροστά το μεγάλο λιμάνι μας, μετά από χρόνια ακινησίας. Τον εμπιστεύομαι σε αυτήν την προσπάθεια να γίνει ο Πειραιάς και πάλι πρωταγωνιστής και νικητής, γιατί στην πρώτη του θητεία απέδειξε ότι δουλεύει επίμονα, μεθοδικά και με ήθος για την πόλη, εκπροσωπώντας όλους τους Πειραιώτες χωρίς διακρίσεις. Γι’ αυτό στρατεύομαι μαζί του, με όλες μου τις δυνάμεις και την εμπειρία μου, βέβαιος ότι θα χτίσουμε κάτι καλύτερο για τα παιδιά του Πειραιά που θέλουν και αξίζουν μια πόλη που θα πρωταγωνιστεί στον κόσμο των λιμανιών και την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων».