Έγινε για μια ακόμα φορά φέτος. Και τώρα ο Τζήλος ξεπέρασε και τον Σκουλά στο ματς με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη, που δεν είχε δώσει δύο πέναλτι στο ματς της 4ης αγωνιστικής. Μια ακόμα φορά που φέτος, σε αναμέτρηση του Ολυμπιακού δεν καταλογίζεται πέναλτι υπέρ των «ερυθρολεύκων». Τρεις φορές υπήρξε θέμα στα Πηγάδια, αλλά ο Τζήλος τίποτα!

Μήπως τελικά έχουν αλλάξει οι κανονισμοί αναφορικά με τις φάσεις μέσα στην περιοχή; Μήπως άλλαξε κάτι και για να υποδειχθεί το πέναλτι πρέπει να σκιστεί η φανέλα του ποδοσφαιριστή του Θρύλου που τραβάει ο αντίπαλος παίκτης; Γιατί δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ακόμα και ο Βαρούχας μίλησε για τη φάση στο 41' λέγοντας πώς υπάρχει πέναλτι!

Μονάχα ο Τζήλος δεν είχε άποψη... Και ο Κάκος, αλλά πλέον είναι εργαζόμενος στο κανάλι του Ιβ. Σαββίδη και ίσως δεν ήταν και τόσο εύκολο να μιλήσει. Τι να έλεγε κι αυτός; Εδώ για το ματς σχολίασε πώς έπρεπε να αποβληθεί νωρίτερα ο Ποντένσε από το σημείο που πήρε την κόκκινη!

Είναι να... γελάει κανείς με όσα συμβαίνουν φέτος στα ελληνικά γήπεδα! Ό,τι άλλο κι αν ειπωθεί, δεν έχει κανένα νόημα...