Μπορεί ο φιλικός τους περίγυρος να πίστευε ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς αποτελούσαν ένα ιδιαίτερα ταιριαστό ζευγάρι, ωστόσο ο χωρισµός τα «διέλυσε» όλα. Ο λόγος για την κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, Μαργαρίτα, και τον τενίστα Χάρη Καπόγιαννη, που πλέον δεν αποτελούν ζευγάρι.

Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγους µήνες και η απόφαση αυτή, όπως σχολιάζουν πρόσωπα από το περιβάλλον τους, είναι οριστική. «Ούτε υπήρξε τρίτο πρόσωπο ούτε έγινε κάποιος έντονος καυγάς, απλώς και οι δύο αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους, αφού θεώρησαν ότι αυτή είχε κάνει τον κύκλο της», λένε οι ίδιες πηγές. Η σχέση τους ήταν µακροχρόνια, ενώ έφτασαν πολύ κοντά στην επισηµοποίησή της. Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει µέλλον γι’ αυτήν. Φιλικά και σε πολύ ωραίο κλίµα χώρισαν οι δρόµοι τους.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ. Ο νεαρός αθλητής είχε «κλέψει» την καρδιά της κόρης του πρώην πρωθυπουργού όταν γνωρίστηκαν στην Κρήτη, όπου ο ίδιος σπούδαζε Ιατρική (και οι δύο γονείς του είναι γιατροί, ενώ και εκείνος φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το ίδιο λειτούργηµα)

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.