Στην «Ακροβάτισσα» στο Κερατσίνι, συγκεντρώθηκαν περίπου 200 άτομα και έδωσαν με την παρουσία τους ένα επιπλέον κίνητρο στον Παντελή Καμά για να συνεχίσει την πορεία που χάραξε πριν λίγες ημέρες και να διεκδικήσει το Δήμο Κερατσινιού Δραπετσώνας.

Αυτή η συγκέντρωση των φίλων του πρώην γραμματέα της νεολαίας ΠΑΣΟΚ ήταν η πρώτη που έγινε και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες ήταν και αρκετά επιτυχημένη.

Στο πλευρό του βρέθηκαν πρώην υπουργοί, δήμαρχοι, υποψήφιοι βουλευτές και στελέχη πρώτης γραμμής. Ο Γρηγόρης Νιώτης, ο Γιάννης Διαμαντίδης, Σταμάτης Μαλέλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Παύλος Χρηστίδης, ο Βασίλης Κατσαφάδος, ο Κανέλλος Λάλος, ο Ζαχαρίας Ζούπης και ο Χρήστος Σγαρδέλης παρακολούθησαν και χειροκρότησαν αρκετές φορές μία καθαρά αυτοδιοικητική ομιλία κατά τη διάρκεια της οποίας επεσήμανε πως «ζούμε σε μία μεταβατική εποχή. Η κρίση έχει ανοίξει πληγές στο κοινωνικό σύνολο» και συνέχισε τονίζοντας πως «η υπερχρέωση, η μείωση της εμπορικής δραστηριότητας, η ανάπτυξη που δεν σέβεται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, τον πολίτη και τις προσδοκίες του, απειλούν τις γειτονιές μας και τους γείτονες μας. Κανείς δεν δικαιούται να σιωπά. Κανείς δεν μπορεί να αποφύγει την ευθύνη. Η αυτοδιοίκηση μπορεί να έχει ένα νέο ρόλο».

 Ο Παντελής Καμάς εμφανώς συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου δήλωσε αποκλειστικά στο peiraiasnews.gr  πως «Ήταν όλοι εκεί. Η οικογένεια μου. Οι συμμαθητές μου. οι φίλοι μου. Η γειτονιά μου» και συνέχισε επισημαίνοντας πως  «200 άνθρωποι εξέφρασαν τη στήριξή τους στην προσπάθεια μου, να πάμε ΜΠΡΟΣΤΑ να αλλάξουμε. Αυτό που με συγκλόνισε ήταν το συναίσθημα που ένιωσα. Η αγάπη και η εκτίμηση. Όσο ζω θα θυμάμαι την σημερινή βραδιά. Ένα μεγάλο ανθρώπινο, ειλικρινέςευχαριστώ» κατέληξε .