Την ερχόμενη Δευτέρα, λοιπόν, στις 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί o 5ος διαγωνισμός καινοτομίας BlueGrowth Piraeus ο οποίος στην διάρκεια των χρόνων έχει εξελιχθεί και ωριμάσει σημαντικά. Αυτό εξάλλου φαίνεται από τις διακρίσεις του BlueGrowth Piraeus, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, καθώς επίσης και από τον αριθμό των συμμετοχών με υψηλού επιπέδου υποβαλλόμενες προτάσεις μας υπόσχεται μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά.

Η διαδικασία του διαγωνισμού

Στις 3 Δεκεμβρίου λοιπόν, στις 17.30, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά οι υποψήφιοι θα έχουν την τελευταία τους ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους συμβούλους του BlueGrowth και το κοινό.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα αναδείξει τις πιο δημοφιλείς ιδέες . Οι νικητές θα κερδίσουν πρόσβαση σε υπηρεσίες και σε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων της μπλε οικονομίας, καθώς και ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς και φορείς, με την υποστήριξη της Aephoria και του BlueGrowth.

«Το όραμα του BlueGrowth είναι να εμπνεύσει τη νέα γενιά των επιχειρηματιών να δημιουργήσουν μία βιώσιμη οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά ανάπτυξη στον χώρο της γαλάζιας οικονομίας», αναφέρει σχετικά ο Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Πειραιά.