Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε στον τελικό του Σούπερ Καπ κόντρα στην Φερεντσβάρος, χάνοντας στη διαδικασία των πέναλτι την ευκαιρία να κατακτήσει ακόμη έναν τίτλο και μάλιστα ευρωπαϊκό.

Ο Θρύλος πάλεψε ως πρωταθλητής Ευρώπης μέχρι το τέλος, όμως, στάθηκε άτυχος (δύο δοκάρια στη διαδικασία των πέναλτι), ενώ είχε να αντιμετωπίσει και μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έπαιζε στο γήπεδο της και με τον κόσμο της.

Φυσικά, αν ο συγκεκριμένος αγώνας είχε διεξαχθεί στο Παπαστράτειο, όπως αρχικά ήταν να γίνει, θα μιλούσαμε ίσως διαφορετικά μετά την έκβαση της αναμέτρησης.

Ωστόσο, παρόλο αυτά, το συναίσθημα όλων για αυτή την ομάδα είναι μόνο η υπερηφάνεια για τα όσα έχει προσφέρει στον κόσμο του Θρύλου.

Και για τα όσα θα προσφέρει, δείχνοντας ικανή να παλέψει και τη φετινή σεζόν για την υπέρβαση στην Ευρώπη, προκειμένου να διατηρηθεί στην κορυφή και να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει, σίγουρα θα παλέψει γι’ αυτό και αν και ακόμη ο δρόμος είναι μεγάλος, δείχνει στο ξεκίνημα ότι έχει το μέταλλο και τη ψυχή για να διατηρήσει τα σκήπτρα του, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό κόντρα σε πανίσχυρες ομάδες.