Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών σε Ανατολική Θεσσαλία, Εύβοια και Ανατολική Στερεά και τοπικές βροχές ή καταιγίδες στο Ιόνιο και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη και πιθανόν τα Δωδεκάνησα την Κυριακή. Κατά τόπους παγετός στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 6 έως 12 βαθμούς στα κεντρικά και νότια, από 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, με εξαίρεση τα Δωδεκάνησα όπου θα πνέουν ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Ιόνιο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια τμήματα στην Αττική. Η θερμοκρασία από 6 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.