Για το τελευταίο της συνέδριο πριν από τις εκλογές ετοιμάζεται η Νέα Δημοκρατία, βάζοντας όλο τον κομματικό μηχανισμό σε διάταξη εκλογικής μάχης. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προετοιμάζει τις τελευταίες ημέρες εντατικά το 12ο τακτικό του συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 14-15-16 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Το ανώτατο συλλογικό όργανο της Ν.Δ. θα συνεδριάσει για τελευταία φορά πριν από τις τέσσερις κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις του 2019 (ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, εθνικές εκλογές) και βούληση της ηγεσίας είναι να δοθεί μέσα από αυτό το σύνθημα της ενότητας και της νίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικός στόχος του Κυρ. Μητσοτάκη είναι να συνεχίσει την πολιτική του «θετικού αφηγήματος» που έχει υιοθετήσει, αδιαφορώντας ουσιαστικά για την τακτική πόλωσης που ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. δεν σκοπεύει να παρακολουθεί τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει η κυβέρνηση, αλλά θέλει ο ίδιος να θέτει τη δική του ατζέντα στον δημόσιο διάλογο. Από το βήμα του συνεδρίου θα εκφωνήσει μια οραματική ομιλία και θα παρουσιάσει πώς θέλει να δει την Ελλάδα μέσα στα επόμενα χρόνια. Θα αναπτύξει το όραμά του για την Ελλάδα «της επόμενης ημέρας», που θα παράγει περισσότερο, που θα έχει ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους και στην οποία ο ένας θα σέβεται την ελευθερία του άλλου.

Διαβάστε περισσότερα στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορούν το Σάββατο στα περίπτερα όλης της χώρας.