Σφαγή αναμένεται να γίνει σήμερα το βράδυ στο Κερατσίνι που συνεδριάζει η συντονιστική του Κινήματος Αλλαγής του δημοτικού διαμερίσματος Κερατσινίου Δραπετσώνας.

 Συγκεκριμένα, μετά την αποχώρηση του Ζαχαρία Ζούπη από τη διεκδίκηση του χρίσματος από το Κιν. Αλ. εκφράστηκε ως μοναδική, και μέχρι αυτή την στιγμή που μιλάμε, σίγουρη λύση η κάθοδος του δικηγόρου Παντελή Καμά.

 Αυτό ωστόσο φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, καθώς κάποια ιστορικά στελέχη της περιοχής φαίνεται πως δεν ξεχνούν την στάση των εσωκομματικών τους αντιπάλων, όταν ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας Αλέξανδρος Χρυσός, κατέβηκε μετά την ένωση των δύο Δήμων για δήμαρχος Κερατσινίου Δραπετσώνας. Έτσι, οι σύντροφοι του πιέζουν τον Αλέξανδρο Χρυσό να κατέβει ξανά και να διεκδικήσει αυτό που έχασε μετά τον Καλλικράτη αυτό έχει σαν αποτέλεσμα  σήμερα, στη συνεδρίαση της τοπικής που θα γίνει στην Ακροβάτισσα και θα είναι καλεσμένοι και όλοι όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι να γίνει μία μονομαχία μεταξύ Καμά και Χρυσού αλλά και μία σφαγή μεταξύ των στρατών που υποστηρίξουν τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα.