Σε μία πρωτότυπη και συνάμα ζεστή βραδιά, η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελληνική Ζυθοποιία «Εζα»! Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε μαγαζί του Πειραιά για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών για ακόμη τρία χρόνια, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα τη βραδιά.

Κατά την παρουσίαση της ανανέωσης χορηγίας της «Έζα», αρχικά μίλησε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της Έζα, Γιώργος Κανακάρης.

«Τα αποτελέσματα δεν οδηγούν αλλά ακολουθούν»

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος τόνισε: «Θεωρώ και πάντα πίστευα πως ένα δυνατό πρόγραμμα έβγαινε από τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτό. Εμείς σαν ομάδα και ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός, είμαστε περήφανοι και νιώθουμε ευγνωμοσύνη που είμαστε σε συνεργασία με την ΕΖΑ και έχουμε την ευκαιρία να αντιπροσωπεύουμε την ποιότητά τους. Και ελπίζουμε από την μεριά μας να της μεταδώσουμε την ίδια ποιότητα με τους ίδιους ακριβώς όρους μέσω της συμπεριφοράς μας και από τα αποτελέσματά μας.

Πάντα πίστευα ότι τα αποτελέσματα δεν οδηγούν αλλά ακολουθούν και αν κάνεις πράγματα με τον κατάλληλο τρόπο και εάν έχεις καλούς συμπαίκτες και καλούς συνεργάτες και εάν τρέχεις την επιχείρησή σου σωστά τότε θα έχεις την ευκαιρία για να μπορεί να είσαι επιτυχημένος. Από την μεριά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία μας και την μπίρα σας σε αυτό το πρότζεκτ και τη συνέχεια μας και τον τρόπο που μας υποστηρίζεται με κάθε θετικό τρόπο».

«Θα κέρναγα τον Παπανικολάου μια μπύρα»

Στη συνέχεια στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησαν και οι παίκτες του Ολυμπιακού Σάσα Βεζένκοφ και Δημήτρης Αγραβάνης, με τον πρώτο να σχολιάζει: «Μετά από το παιχνίδι να πιεις μία δύο μπίρες δεν είναι και κάτι κακό και σε χαλαρώνει και νομίζω ότι είναι μέσα στο παιχνίδι αυτό.

Καταρχήν να μην μιλήσουμε για μπάσκετ αυτό το βράδυ. Να πούμε ότι είναι μία πολύ όμορφη εκδήλωση και ευχαριστούμε πολύ την μπίρα ΕΖΑ που μας στηρίζει. Είναι πολύ όμορφο άνθρωποι να βοηθούν έτσι τις ομάδες. Γιατί έτσι όπως είπε ο κόουτς δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα και οι γύρω γύρω δουλειά. Όσο για το μπάσκετ, ο καθένας ψάχνει τον δρόμο του για να βοηθήσει την ομάδα μέσα στα παιχνίδια και αυτό κάνω και εγώ. Προσπαθώ να βοηθάω σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Σε ερώτηση για το ποιον συμπαίκτη του θα κέρναγε, απάντησε: «Τον Κώστα Παπανικολάου. Τις πίνει και πίνει και πολλές, αλλά μετά το παιχνίδι θα τον κέρναγα μία όμως. Μόνο μία και το καλοκαίρι όσες θέλει».

«Ήταν λες και αρχίζω πάλι το μπάσκετ»

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Αγραβάνης, συμπλήρωσε: «Είμαστε εδώ σε μία πολύ όμορφη βραδιά και σε μία πολύ όμορφη παρουσίαση μίας εύγεστης μπίρας. Πάντως είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζεται η συνεργασία μας και θα τους έχουμε δίπλα μας».

Όσον αφορά για τη δική του επιστροφή στα παρκέ, στο ματς με τον Πανιώνιο, είπε: «Όπως είπα και πριν ένιωσα πολύ ωραία για την επιστροφή μου στα παρκέ, είχα πάρα πολύ καιρό να παίξω. Ήταν λες και αρχίζω πάλι τώρα το μπάσκετ και ανυπομονώ για το επόμενο ματς».