Δεν έχει τέλος η ατυχία στον Ολυμπιακό. Ακόμη ένας τραυματισμός για τους «ερυθρόλευκους», με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να αισθάνεται ενοχλήσεις στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (23/11) και να μην καταφέρνει να βγάλει όλο το μέρος του προγράμματος.

Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι ότι έχει υποστεί θλάση στον προσαγωγό, κάτι το οποίο αν αποδειχθεί ότι είναι αληθές και από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί θα σημαίνει ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για αρκετό διάστημα.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός σίγουρα μένει εκτός από το ματς με τον Ατρόμητο και θα προσπαθήσει να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, κάτι το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

Πλέον, ο Πέδρο Μαρτίνς θα αλλάξει τα αρχικά του πλάνα και θα χρησιμοποιήσει όπως φαίνεται τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης στο ματς με τους Περιστεριώτες, αφού ο Λάζαρος, ο οποίος φαινόταν να έχει το προβάδισμα τέθηκε εκτός «μάχης».

Υπενθυμίζουμε, ότι τραυματίες είναι οι Χασάν και Γκερέρο, με τον τελευταίο να ανεβάζει ρυθμούς, όμως να μην είναι ακόμη έτοιμος, καθώς και οι Μεριά και Τσιμίκας.