Ο Ολυμπιακός γύρισε στο Παπαστράτειο και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό Champions League, με αντίπαλο την Σπαντάου, το βράδυ της Τετάρτης. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ. Στις 30 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσουν την Φερεντσαβάρος στη Βουδαπέστη, με στόχο να αναδειχθούν υπέρ-πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για το ματς αυτό που έρχεται, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη, αλλά και για το ματς με την Σπαντάου που σηματοδότησε την επιστροφή του Ολυμπιακού στο «σπίτι» του. Με τον Έλληνα τεχνικό να αναφέρεται...

-στην επιστροφή στο Παπαστράτειο: «Είναι μία νίκη κι αυτή (σ.σ. είπε γελώντας). Μας στοίχισε που δεν παίξαμε τα πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας. Αυτά πέρασαν, τώρα είμαστε στο κολυμβητήριο μας».

-στη δήλωση που έκανε μετά τη νίκη επί της Σπαντάου χρησιμοποιώντας ατάκα του προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ: «Ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε ότι είναι ένα ματς (σ.σ.: με την Μπάγερν Μονάχου) που αν το χάσεις μπορεί να σε αφήσει πάρα πολύ πίσω. Αν το κερδίσεις, όπως κάναμε εμείς, σε διατηρεί στην υπόθεση της πρόκρισης. Αν το αποτέλεσμα ήταν κακό, θα στοίχιζε διπλά. Το ίδιο θα συνέβαινε και σε εμάς. Με την Σπαντάου ίσως κοντραριστούμε μαζί τους για την πρόκριση».

-στο επόμενο ματς: «Την Παρασκευή (30/11) παίζουμε με την Φερεντσβάρος για το Σούπερ Καπ και πάμε εκεί σαν Πρωταθλητές Ευρώπης, δεν πάμε διαφορετικά. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή για το ευρωπαϊκό πόλο».

-στη φετινή ομάδα: «Ο Ολυμπιακός δεν έχει αλλάξει κάτι. Ένα από τα δυνατά του σημεία είναι η ομοιογένεια. Είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθουμε στις καλές επιδόσεις».