Αλήθειες οι οποίες πονάνε και δείχνουν την ανυπαρξία του ΠΑΟΚ είπε ο Ιγκόρ Τούντορ μετά τη νέα σφαλιάρα που δέχθηκε η ομάδα της Θεσσαλονίκης, αυτή τη φορά από τον Πανθρακικό, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Κροάτης τεχνικός, λοιπόν, μετά το στραπάτσο που δέχθηκε από τους Θρακιώτες, δήλωσε πως «ο Πέλκας και ο Μυστακίδης ήρθαν ως 20οι παίκτες στην αρχή της σεζόν και σήμερα ξεκίνησαν το παιχνίδι. Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι δύο τους είναι ο Ιντέγε και ο Φορτούνης και μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι, θα κάνουμε λάθος».

Ο Τούντορ προφανώς θα ήθελε πολύ να έχει στην ομάδα του τον κορυφαίο Ελληνα μέσο, αλλά και τον Νιγηριανό επιθετικό του Θρύλου. Ο Κροάτης στην αρχή της χρονιάς είχε δηλώσει πως ο Θρύλος διαθέτει το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας, στη συνέχεια ωστόσο τα γύρισε, γιατί πιθανότατα του έβαλαν... χέρι από τη διοίκηση. Η νέα ήττα του ΠΑΟΚ όμως τον έβγαλε από τα ρούχα του και δήλωσε ξεκάθαρα πως το ρόστερ της ομάδας του δεν έχει καμία σχέση με τον αντίστοιχο του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, έκανε παράπονα για το πενιχρό μπάτζετ, λέγοντας: «Πρώτα από όλα θα ήθελα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δηλώσεις και όχι ένα μέρος τους για να μην υπάρξει λάθος εντύπωση. Σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας έχω πει την άποψη μου. Δεν είναι δικό μου θέμα και πρόβλημα να πηγαίνει καλύτερα κάποια ομάδα με λιγότερα χρήματα. Μπορεί να συμβεί αυτό δεν παίζει πάντα μόνο αυτό ρόλο. Για αυτό είπα ότι είμαστε μαζί ως ομάδα και στα καλά και στα δύσκολα. Για να σας δώσω ένα ποδοσφαιρικό παράδειγμα, ο Χαρίσης, ένας νέος παίκτης που μου αρέσει πολύ για παράδειγμα σήμερα στο πρώτο ημίχρονο έκανε 7 λάθος πάσες στις 9. Αυτό έχει να κάνει με τη συνολική απόδοση της ομάδας ή το λάθος του προπονητή ή ότι βρέθηκε ο ίδιος ο παίκτης σε κακή ημέρα; Δεν είμαι προπονητής αγγλικού τύπου να ελέγχω και το μπάτζετ. Όταν γίνω το συζητάμε. Δεν είναι κάτι το οποία σχετίζεται με εμένα». 

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, πως ο Σαββίδης επενδύει μόνο στα λόγια. Άλλη μία αλήθεια, λοιπόν, από τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος ναι μεν έδωσε μια ποδοσφαιρική απάντηση, αλλά άφησε σαφείς αιχμές για τα χρήματα που έχουν διατεθεί από τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ.

Τέλος, μίλησε και για τη διαιτησία του Βοσκάκη στην Κομοτηνή, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ήταν θετικός με εμάς και δεν είχαμε κάποιο παράπονο. Αυτή η ήττα με κάνει πολύ στεναχωρημένο». Ο Τούντορ, λοιπόν, δεν είχε κανένα απολύτως παράπονο από τον Βοσκάκη, αν και πολύ θα ήθελε να είχε υπάρξει κάποιο ανάποδο σφύριγμα για να έχει μια δικαιολογία για τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ.