Παραμένει άγνωστο ακόμα το πρόσωπο του ΚΙΝ.ΑΛ. το οποίο θα ηγηθεί του συνδυασμού του στο Δήμο Κερατσινίου Δραπετσώνας κι αυτό γιατί κανείς δεν θέλει να είναι επικεφαλής.

Ο πρώην δήμαρχος Δραπετσώνας Αλέξανδρος Χρυσός έχει δεχτεί προσέγγιση από κορυφαία στελέχη του χώρου, όμως την έχει απορρίψει. Ο Ζαχαρίας Ζούπης από τη μεριά του, που είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία στην αντιπολίτευση τα προηγούμενα χρόνια, καθώς δεν άφησε δημοτικό συμβούλιο που να μην παρευρεθεί και να μην συμμετάσχει, πρόσφατα έθεσε τον εαυτό του στον τόκο για να μην χάσει ο χώρος το κεφάλαιο της αυτοδιοίκησης και δήλωσε, ανοιχτά, πως δεν προτίθεται να κατέβει ξανά ως υποψήφιος δήμαρχος και ταυτόχρονα προέτρεψε τα μέλη του κινήματος να βρουν κάποιον νεολαίο και να τον στηρίξουν όλοι.

Στην ίδια γραμμή μένει μέχρι νεοτέρας και ο παλιός γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Παντελής Καμάς, που παρακολουθεί τα κοινά της πόλης από κοντά ο οποίος δεν δείχνει να είναι αρκετά ζεστός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και προτιμάει να είναι υποψήφιος Βουλευτής στη Β΄ Πειραιά και όχι υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης που μεγάλωσε.

 Με αυτά και με αυτά το ΚΙΝ.ΑΛ. παραμένει ακέφαλο σε έναν αρκετά μεγάλο δήμο που κάποτε αποτελούσε το κάστρο του και ανέβαζε και κατέβαζε βουλευτές και έφτιαχνε καριέρες. Κάποτε σφαζόντουσαν στην συγκεκριμένη για το ποιος θα πάρει το χρίσμα και πλέον τους παρακαλάνε και δεν το παίρνουν.