Για πρώτη φορά στην Ελλάδα αλλά και τη Μεσόγειο πραγματοποιήθηκαν αγώνες με ζευγάρια αθλητών και εναλλαγές σε αγώνες.

Το πρωί του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου δόθηκε η εκκίνηση των αγώνων Trimore SwimRun Hydra από το λιμάνι της Ύδρας. Μετά τις 11 το πρωί τερμάτισαν τα πρώτα ζευγάρια αθλητών του SwimRun ενώ μέχρι τη 13:00 είχαν τερματίσει όλα τα ζευγάρια.

Τριάντα ζευγάρια, δεμένα μεταξύ τους με σχοινιά, αψηφώντας το κρύο, αγωνίστηκαν σε κολύμπι και τρέξιμο με διαρκείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο. Συγκεκριμένα, με 3 εναλλαγές από κολύμβηση σε τρέξιμο και ανάποδα, συνολικής απόστασης αγώνα 14,7 χιλιομέτρων (3,7 χλμ κολύμβηση και 11 χιλιόμετρα τρέξιμο).

Την 1η θέση στο 1ο SwimRunHydra κατέλαβαν οι Σπύρος Γκοτζιάς & Παναγιώτης Δημόπουλος.

Από την Ύδρα συμμετείχαν και έλαβαν καλές θέσεις οι: Γιάννης Ράππας και Γιώργος Ρούσσης, Κώστας και Αντρέας Κεχαγιόγλου, Αραμπέλλα Ρος και Κατερίνα Λεμπέση.

Συγχαρητήρια στους αθλητές που δοκιμάστηκαν στους αγώνες αυτούς κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Οι αγώνες έγιναν με την αρωγή του Δήμου Ύδρας και του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου. Παράλληλα στο πλαίσιο των αγώνων SwimRun Hydra έγιναν ασκήσεις για παιδιά και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, σιμουλτανέ σκάκι (στον χώρο του Λυκείου) και νυχτερινή πεζοπορία.

Την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου έλαβε χώρα στο Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ύδρας η ενημέρωση των αθλητών καθώς και το Pasta Party.

Πηγή:  fonitisydras.com