Στο πρόσφατο παρελθόν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρήκαν στη γαλλική αγορά παίκτες που ήταν μεταγραφές επένδυση, αλλά αποδείχθηκαν «λαχεία»! Η αρχή έγινε με τον Παπέ Αμπού Σισέ και στη συνέχεια ακολούθησε η μεταγραφή του Μαντί Καμαρά. Δύο ποδοσφαιριστές που ήταν μεταγραφικό με ρίσκο υπό την έννοια ότι δεν τους ήξερε κανείς, αλλά αποδείχθηκαν λίρα... εκατό με την εξέλιξή τους. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει ξανά... δίχτυα στη γαλλική αγορά.

Με τον Φρανσουά Μοντέστο, τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, να έχει εντοπίσει εκεί μια ακόμα περίπτωση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Πρόκειται για έναν επιθετικό που έχει μεγάλες προοπτικές και μπορεί να εξελιχθεί ανάλογα με ό,τι έκαναν οι Σισέ και Καμαρά.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν, όταν αποκτήθηκαν από την Αζαξιό ο αμυντικός από τη Σενεγάλη και ο μέσος από τη Γουινέα, ο Μοντέστο πίστευε πολύ και στους δύο ποδοσφαιριστές. Και δικαιώθηκε. Ανάλογη είναι η εκτίμησή του και για τον ταλαντούχο επιθετικό που έχει εντοπίσει τώρα, εκφράζοντας την πεποίθησή του πώς μπορεί να προκύψει κάτι αντίστοιχο!