Αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες πραγματοποιεί το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, στο πλαίσιο συνεργασίας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά.

Ήδη έχει δημιουργηθεί γκράφιτι στο δημοτικό κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» στην παραλία Βοτσαλάκια, καθώς και στο υπαίθριο γυμναστήριο που ανακατασκευάζει πλήρως ο Ο.Π.Α.Ν. στο Νέο Φάληρο.

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της επεσήμανε πως η συνεργασία του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ με τον Ο.Π.Α.Ν., έχει ξεκινήσει από πέρυσι και έχει ως  επίκεντρο την υλοποίηση ποικίλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων. Η κα Αντωνάκου υπογράμμισε πως στο άμεσο μέλλον θα πραγματοποιηθούν κι άλλες δραστηριότητες, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα σε νέους ανθρώπους που προσπαθούν να ξανακερδίσουν τη ζωή, να συμμετέχουν σε δημιουργικές δραστηριότητες. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που το  ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ, έδωσε χρώμα σε αθλητικούς χώρους της πόλης μας, ζωγραφίζοντας εντυπωσιακά γκράφιτι, περνώντας  παράλληλα μηνύματα θέλησης και αισιοδοξίας.  Η συνεργασία μας θα εντατικοποιηθεί στο άμεσο μέλλον και θα δείτε όμορφες δραστηριότητες», σημείωσε η κα Αντωνάκου.