Όπως αναφέραμε και τις προηγούμενες ημέρες στο gavros.gr, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν και στην ελληνική αγορά αναζητώντας παίκτες που θα μπορούσαν να αποκτηθούν. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που δεν είναι και το πιο εύκολο να βρεις καλές λύσεις από το εξωτερικό. Μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του Γιώργου Μασούρα από τον Πανιώνιο.

Ο 24χρονος επιθετικός που κλήθηκε και στην εθνική ομάδα κάνει για μια ακόμα σεζόν καλό πρωτάθλημα και δείχνει πώς μπορεί να σταθεί και σε μεγαλύτερες ομάδες σε σχέση με εκείνη της Νέας Σμύρνης. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που αρέσει στους «ερυθρόλευκους». Τον έχουν δει σε αρκετά ματς οι άνθρωποι του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, ενώ και ο επικεφαλής του τμήματος Φρανσουά Μοντέστο έχει καλή άποψη για τον ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου.

Το σίγουρο είναι ένα. Πώς ο Μασούρας αποτελεί τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού από την ελληνική αγορά. Κι εφόσον οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφασίσουν να κάνουν την κίνησή τους, είναι δεδομένο πώς θα έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού.