Πάρα πολλοί, συνολικά 14 σε αριθμό, είναι οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι κλήθηκαν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους για το Nations League, το Κόπα Άφρικα, καθώς και τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος των Ελπίδων.

Όπως είναι φυσικό, αυτό κάνει δύσκολο το έργο του Πέδρο Μαρτίνς για τη δουλειά της ομάδας στη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού το Ρέντη έχει αδειάσει…

Ωστόσο, η κυριότερη ανησυχία του Πορτογάλου προπονητή του Ολυμπιακού είναι το να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές τους ομάδες.

Ήδη ο Μπίμπαρς Νάτχο, όπως έγινε γνωστό, έμεινε εκτός από την προπόνηση της Τετάρτης (14/11) στο Ισραήλ ενώ θα απουσιάσει πιθανότατα και από το φιλικό με την Γουατεμάλα. Πάντως, από όσα προκύπτουν από τα ισραηλινά Μέσα, αυτό θα γίνει καθαρά για να προφυλαχθεί ο Νάτχο και να είναι έτοιμος στο κρίσιμο ματς του Ισραήλ με την Σκωτία.

Όπως και να έχει ο Μαρτίνς σίγουρα ανησυχεί για τους διεθνείς του παίκτες, ελπίζοντας πως θα επιστρέψουν υγιείς και θα είναι έτοιμοι για τον πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την 11 αγωνιστική του πρωταθλήματος.