Ο Ολυμπιακός δεν κάνει πίσω! Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ θα το πάει ως το τέλος. Κατέθεσε τη Δευτέρα επίσημη καταγγελία στον αθλητικό δικαστή της Ευρωλίγκας. Για την επίσημη τοποθέτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο ημίχρονο του ματς της 6ης αγωνιστικής, την περασμένη Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Μέσα από αυτή είχαν συκοφαντήσει τους «ερυθρολεύκους» για χρηματισμό των διαιτητών, του Ιταλού Πατέρνικο και του Πολωνού Ζαμόσκι! Οι «ερυθρόλευκοι» αυτό που είχαν προαναγγείλει το περασμένο Σάββατο, μέσα από την επίσημη ανακοίνωσή τους, το έκαναν.

Και θυμίζουμε πώς σε αυτή την ανακοίνωση έχουν τονίσει πώς «μέσω επιστολής που πρόκειται να σταλεί στον κ. Bertomeu και της υποβολής καταγγελίας ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, θα ζητήσουμε την άμεση αναβίωση των ποινών που έχουν επιβληθεί στον καθ’ έξιν υπότροπο Δ. Γιαννακόπουλο και την αποβολή του ίδιου και της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός από τη διοργάνωση, σύμφωνα με τις σαφείς διατάξεις του Καταστατικού και του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague».