Την πόλη του Πειραιά επισκέφτηκε χτες Παρασκευή 10 Νοεμβρίου ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και τομεάρχης Εθνικής Άμυνας Βασίλης Κικίλιας και ειδικότερα το στρατόπεδο «700 Σ.Ε.» το οποίο λειτουργεί ως εργοστάσιο που κατασκευάζει είδη ιματισμού και υπόδησης για τις ανάγκες του Στρατού Ξηράς και οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στα όρια των Δήμων Πειραιώς - Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Ο κ. Κικίλιας έφτασε στην πύλη του στρατοπέδου «700 Σ.Ε.» περίπου στις 10:30 και ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον διοικητή του Συνταγματάρχη Θεόδωρο Ζήκο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει αποκλειστικά το peiraiasnews.gr ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα τμήματα παραγωγής του εργοστασίου και τις δυνατότητες που έχουν, για αυτό και συνομίλησε για αρκετή ώρα, τόσο με πολιτικό προσωπικό του στρατιωτικού εργοστασίου, όσο όμως και με την διευθύντρια των τμημάτων παραγωγής ταγματάρχη Φωτεινού Αγγελική.

Η επίσκεψη κράτησε κάτι παραπάνω από μία ώρα και κατά την αποχώρηση του δεν παρέλειψε να συγχαρεί στρατιωτικούς και εργαζομένους για την καλή δουλειά και το ζήλο που δείχνουν.

 Τέλος αξίζει να σημειώσουμε πως λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κίκιλιας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter έγραψε πως

«Σήμερα στις εγκαταστάσεις του 700 Στρατιωτικού Εργοστασίου στη Δραπετσώνα, ενημερώθηκα για τα βασικά είδη εξοπλισμού που παράγει για τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Συγχαρητήρια στο στρατιωτικό & πολιτικό προσωπικό για το σημαντικό έργο που επιτελείται, παρά τα υπάρχοντα προβλήματα».