Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παρευρέθηκε χθες, στην τελετή των θυρανοιξίων του παρεκκλησίου Αη – Γιάννης  Κυνηγός- Ταξιάρχες - Προφήτης Δανιήλ, που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτηρίου  της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Kαλός Ποιμήν», στα Καμίνια.

Την τελετή θυρανοιξίων πλαισίωσε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης σε δήλωσή του, αναφερόμενος στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Kαλός Ποιμήν», τόνισε ότι  είναι μία κοινωνική δομή που τιμά την πόλη  του Πειραιά,  επισημαίνοντας πως ο Καλός Ποιμένας πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς παράγει σημαντικό έργο. Ο Δήμαρχος Πειραιά τόνισε πως ο Καλός Ποιμένας έχει μια σοβαρή Διοίκηση με Πρόεδρο τον Αντιεισαγγελέα κ. Ποιμενίδη ο οποίος – όπως είπε -   δυστυχώς άλλαξε πριν από λίγες ημέρες, ενώ υπογράμμισε ότι τα παιδιά  λαμβάνουν σημαντικές υπηρεσίες από την Διευθύντρια κα Κουζούμη και από το προσωπικό του Καλού Ποιμένα. «Η  παρουσία των περισσοτέρων τοπικών αρχών στα θυρανοίξια, δείχνει την εκτίμηση που όλοι έχουμε για τον Καλό Ποιμένα. Η συμβολή του Δήμου Πειραιά με τις δυνατότητες που έχει αλλά και η στήριξη που παρέχει η ιδιωτική πρωτοβουλία, συμβάλλουν στην ενίσχυση του σημαντικού έργου που επιτελείται στον  Καλό Ποιμένα», τόνισε ο Δήμαρχος Πειραιά.  

Ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας κ. Αναστάσιος Πούλος, σε δήλωσή του επεσήμανε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα «φιλοξενεί» μια τόσο σημαντική δομή για την προστασία των παιδιών. «Υπάρχει μια στενή και συνεχής συνεργασία με τον Καλό Ποιμένα, παρακολουθούμε από κοντά το έργο του και όπου μας ζητηθεί, προσπαθούμε να συμβάλουμε με τις δυνατότητές μας, έτσι ώστε  να ενισχύεται η φροντίδα στα παιδιά, που βρίσκονται υπό την προστασία του Καλού Ποιμένα».