Η επίδειξη ανικανότητας της ΚΕΔ συνεχίζεται, αφού δεν μπορούν να βρουν ικανούς διαιτητές για τους αγώνες της Superleague. Ο Περέιρα όρισε τον Ελβετό, δικηγόρο στο επάγγελμα, Αντριέν Ζακοτέ και το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Πρόκειται για 35χρονο ρέφερι, ο οποίος γεννήθηκε στη Βασιλεία, είναι διεθνής από το 2012 και ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA, δυο πιο κάτω από τον Σιδηρόπουλο.

Ο Ζακοτέ έχει σφυρίξει 44 διεθνείς αγώνες και έχει σαν ίνδαλμά του τον συμπατριώτη του, παλαίμαχο ρέφερι πλέον, Μάσιμο Μπουζάκα. Δεν έχει μεγάλη πείρα, απόδειξη ότι σε φάση ομίλων σφύριξε μόνο ένα παιχνίδι για το Europa League, πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2015-16 Τότεναμ-Καραμπάχ 3-1, όμως από τότε ορίζεται μόνο στα προκριματικά και στο UEFA Youth League. Στις 13/05/15 διαιτήτευσε Γαλλία-Ελλάδα 3-0 για τη φάση των ομίλων του Euro 2015 Εθνικών ομάδων Κ 17. Ακόμη, στις 23/07/2018 σφύριξε και το φιλικό ματς των Εθνικών Ομάδων Ανδρών Αίγυπτος-Ελλάδα 0-1.

Ο Ζακοτέ έχει μέσο όρο στις κίτρινες 4,34 και στα 44 παιχνίδια του έδειξε 10 κόκκινες καταλόγισε 8 πέναλτι. Επίσης, έχει σφυρίξει ματς στο παρελθόν σε Αυστρία, Πολωνία και Σαουδική Αραβία.

Στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός θα έχει για βοηθούς τους Γιαν Κούμπελ και Βίταλ Γιόμπιν, επίσης από την Ελβετία. Ακόμη, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), ενώ παρατηρητής θα είναι το μέλος της ΚΕΔ, ο Ισπανός Χουάν Αντόνιο Μαρίν.