Σημαντικές ευρωπαϊκές επιτυχίες έφερε στην πόλη του Κορυδαλλού ο Α.Σ Αετός Κορυδαλλού, κερδίζοντας τρία χάλκινα μετάλλια στο 10ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε, που πραγματοποιήθηκε 25 έως 28 Οκτωβρίου στο Τακάλι της Μάλτας από την Παγκόσμια Ομοσπονδία WUKF, με τη συμμετοχή 2.600 αθλητών απ΄ όλο τον κόσμο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο της πόλης, αντιπροσωπεία του Συλλόγου, αποτελούμενη από αθλητές και προπονητές, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη για την συμμετοχή στην διοργάνωση και τις επιτυχίες που σημείωσαν.

Ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο και τα παιδιά και τόνισε ότι η δημοτική αρχή βρίσκεται κοντά στους αθλητικούς συλλόγους, στηρίζοντας την δράση τους, με όλα τα δυνατά μέσα. Υπογράμμισε επίσης ότι, ο αθλητισμός και η δημιουργία υποδομών αποτελούν προτεραιότητα για την δημοτική αρχή και ενημέρωσε για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, την ανακατασκευή του ανοιχτού γηπέδου και το έργο ανάπλασης των 88 στρεμμάτων.

Ο Α.Σ Αετός έλαβε μέρος στους αγώνες Yoshudokai Kobujitsu Karate με έξι αθλητές. Τα τρία χάλκινα μετάλλια κέρδισαν οι αθλητές: Ελευθέριος Μνιέστρης (κατηγορία 10 ετών, άνω των 45 κιλών), Κων/νος Καραμούζης (κατηγορία 13-14 ετών, άνω των 65 κιλών) και Κατερίνα Καρύδα (κατηγορία 18-21 ετών, άνω των 65 κιλών).  Ξεχώρισαν επίσης οι αθλητές: Παναγιώτης Κωβαίος (5η θέση), Χρήστος Καράμπελας (7η θέση) και Γεωργία Κατσούλα (8η θέση). Προπονητές των παιδιών είναι οι Γιάννης Μνιέστρης και Δημήτρης Αντωνιάδης