Το Peiraiasnews, πιστό στο ζωντανό και κυρίως αξιόπιστο ρεπορτάζ, έκανε βόλτα για ακόμα μια φορά στον Πειραιά, προκειμένου να καταγράψει την πραγματική εικόνα της πόλης, σε αντίθεση με κάποιους οι οποίοι έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι…ζούμε σε μια βρώμικη πόλη,  με τέτοιο «δημοσιογραφικό» ερασιτεχνισμό που...βγάζει μάτι!

Η αυτοψία που σας παρουσιάζουμε δεν είναι αποσπασματική, διήρκησε 3 ημέρες και είναι μια σαφής και ηχηρή απάντηση στα fake news και τις αποσπασματικές φωτογραφίες που βλέπουμε σε sites. Η τακτική  τους άλλωστε είναι γνωστή: βγάζουν αποσπασματικές φωτογραφίες λίγο πριν περάσει το απορριμματοφόρο για να μαζέψει τα σκουπίδια ή όταν κάποιοι ασυνείδητοι και παράνομοι πετούν μπάζα ή ογκώδη αντικείμενα  χωρίς να ενημερώσουν τον Δήμο ως έχουν υποχρέωση και μετά τα παρουσιάζουν ως καθημερινή και γενική κατάσταση.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι οι… «Πειραιώτες» αυτοί, στην προσπάθεια τους να πλήξουν την δημοτική αρχή, δεν διστάζουν να δυσφημούν κατ΄ επανάληψη τον Πειραιά, παρουσιάζοντας τον  ούτε λίγο ούτε πολύ,  ως μια τριτοκοσμική πόλη. Το μόνο που καταφέρνουν με αυτά τα ανόητα φωτορεπορτάζ είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα κι αδιάψευστος μάρτυρας σε αυτό, είναι το βίντεο που σας παρουσιάζουμε.

Τους προτείνουμε αν θέλουν την αλήθεια, να κάνουμε από κοινού  αυτοψία ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ. Την αυτοψία θα ακολουθεί κάμερα που θα καταγράφει την μοναδική αδιάψευστη αλήθεια, ώστε να δούμε τελικά ποιοι θέλουν το καλό του Πειραιά και ποιοι εξυπηρετούν συμφέροντα.