Πρεμιέρα έχει στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, αυτήν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, το νεανικό ελληνικό έργο “Ο κύριος και η κυρία Λοτ” της Αντιγόνης Σταυροπούλου με πρωταγωνιστές την ίδια και τον ηθοποιό Νίκο Ανδρουλάκη σε σκηνοθεσία δική του.

Μ΄ αυτήν την παράσταση της … καλλιτεχνικής Συμμορίας “Ντουέντε”, θα ολοκληρωθεί το δεύτερο Φεστιβάλ Νέων Δημιουργών “Ανοιχτές Πόρτες” που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη με παραστάσεις, χορό και περφόμανς σ’ όλους τους χώρους του θεάτρου πάντα με ελεύθερη είσοδο.

Στην σκηνή συναντάμε τον κύριο και την κυρία Λοτ
Εκείνος, ένας ιππότης, ψάχνει εκείνη εδώ και δεκαπέντε αιώνες! Από τότε που οι δυο τους χάθηκαν στο Κάμελοτ.

Ιπποτικό παραμύθι για έναν αιώνιο έρωτα. Κάποιοι που είδαν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι σε μια γέφυρα της Βενετίας, είπαν πως τους θύμισε τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα! Δυο ερωτευμένοι, που μπορεί επίσης να ήταν ο Αδάμ και η Εύα, ο Ορφέας και η Ευριδίκη, ο Λοτ και η γυναίκα του, δυο φιγούρες του Πικάσο, δυο αστερισμοί η η Ανδρομέδα κι ο Περσέας.

Θα μπορούσαν, κατά τη δική μου γνώμη να είναι επίσης ο… κύριος και η κυρία Σμιθ, διπλοερωτευμένοι, καθώς οι ηθοποιοί που τους υποδύθηκαν στην μεγάλη οθόνη Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, αφού έζησαν έναν μεγάλο έρωτα για χάρη της ταινίας, οικειοποιήθηκαν για χρόνια το κινηματογραφικό πάθος ως τη στιγμή που έφτασαν στον τερματικό σταθμό.

Στο Δημοτικό Θέατρο για ένα βράδυ μόνο!
Η παράσταση έχει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Στη συνέχεια θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 11μμ στο Tempus Verum-Εν Αθήναις, στο Γκάζι.

Παίζουν: Νικόλας Ανδρουλάκης και Αντιγόνη Σταυροπούλου

Συγγραφέας του έργου:Αντιγόνη Σταυροπούλου

Σκηνοθεσία και Δραματουργική επεξεργασία: Νίκος Ανδρουλάκης

Σκηνογραφία: Δημήτρης Κωνσταντάρας

Κινησιολογία: Εμιλυ Νικόλα

Παραγωγή: Ντουέντε