Πόσο κοντά και πόσο μακριά… Ο Ολυμπιακός έδειχνε ικανός, διαβασμένος και αποφασισμένος να πάρει μετά από 10 χρόνια τη νίκη μέσα στη Μόσχα (από το καλάθι του Γκριρ στα πλέι οφ) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, ωστόσο προδόθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό και ηττήθηκε εν τέλει με 69-65. Έκανε λάθη στο τραγικό 3ο δεκάλεπτο, επανήλθε με τους Σπανούλη και Γκος να κάνουν πράματα και θάματα και μετά πήγαμε στις λεπτομέρειες. Ένα ριμπάουντ, μία καλύτερη επίθεση… Κρίμα! Δεν χάνει κάτι επί της ουσίας, καθώς ήταν εκτός προγράμματος, αλλά έφτασε κοντά και άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω από τις εντυπώσεις.

«ΚΛΕΙΔΙ»: Λεπτομέρειες… Ένα ριμπάουντ από τα 4 σερί που έχασε στα τέλη της 4ης περιόδου, μία πιο ώριμη εκτέλεση στην επίθεση, ένα λάθος λιγότερο… Λεπτομέρειες… Και φυσικά το καταστροφικό 3ο δεκάλεπτο που σκόραρε 9 πόντους και δέχθηκε 21.

MVP: Ο Βασίλης Σπανούλης. Με 3 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο με βολές, ο αρχηγός τελείωσε με 16 πόντους και 3/7 τρίποντα. Βγήκε μπροστά στα δύσκολα, έφερε το ματς στα ίσα, λίγο έλειψε να το πάρει.

ΟΣΚΑΡ Β΄ΡΟΛΟΥ: Στον Γκος… Ο Αμερικανός σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερο παιχνίδια στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών, όπως άλλωστε και ο Λεντέι που τα πήγε πολύ καλά με Χάινς και Χάντερ.