Η ολοκαίνουρια συλλογή «Όλα Ελληνικά 2018» με τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού
Η Νο1 σε πωλήσεις συλλογή «Όλα Ελληνικά 2018» κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου για πρώτη φορά με εφημερίδα, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τα Παραπολιτικά Περιλαμβάνει τη σούπερ επιτυχία του μοναδικού Πάνου Κιάμου, «Τάσεις Φυγής», το ολοκαίνουριο τραγούδι της Μαλού «Άτακτο Παιδί», σε πρώτη αποκλειστική κυκλοφορία και 11 ακόμα μεγάλες επιτυχίες από τα πιο δυνατά ονόματα του ελληνικού τραγουδιού! Μην τη χάσετε!

 

Το CD περιλαμβάνει
1. Τάσεις Φυγής – Πάνος Κιάμος
2. Μη μου ζητάς – Γιώργος Μαζωνάκης
3. Σπάσε τα φρένα – Νίκος Απέργης
4. Σκάνδαλο (Μη, μη, μη) – Πάνος Κιάμος
5. Τα κατάφερες – Κωνσταντίνος Αργυρός
6. Για τα φιλιά σου – Γιώργος Γιαννιάς
7. Δυο Χειροβομβίδες – Νότης Σφακιανάκης
8. Πίνω.. Πίνω – Πάνος Κιάμος
9. Όσα νιώθω – Κωνσταντίνος Αργυρός
10. Μοίρασέ τα (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) – Βασίλης Καρράς
11. Μια συγνώμη δεν φτάνει – Γιώργος Μαζωνάκης
12. Που είσαι – Νίκος Μακρόπουλος
13. Άτακτο παιδί - Μαλού

Ακόμα,

Τα Παραπολιτικά σας πάνε θέατρο και σας κάνουν ΔΩΡΟ 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός* για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή» που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας

«Μπαμπά μη ξαναπεθάνεις Παρασκευή»


Μία από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εμπορικές θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει και αυτό το χειμώνα στο Θέατρο ΡΙάΛΤΟ να γράφει τη δική της ιστορία για 11η σαιζόν σπάζοντας όλα τα ρεκόρ! Για μία ακόμη φορά το δυνατό και εξαιρετικά επιλεγμένο καστ της παράστασης συνεχίζει να μας εκπλήσσει, να μας συναρπάζει και να μας προσφέρει άφθονο γέλιο και διασκέδαση. Την μαύρη κωμωδία σκηνοθετεί, όπως πάντα, ο Αλέξανδρος Ρήγας, επιφυλάσσοντάς μας για άλλη μία φορά νέες εκπλήξεις…

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 
ΤΕΤΑΡΤΗ         Ώρα Έναρξης:    20:00 
ΠΕΜΠΤΗ          Ώρα Έναρξης:    21:15
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    Ώρα Έναρξης:    21:15
ΣΑΒΒΑΤΟ         Ώρες Έναρξης:  18:00  και  21:30  (Δύο Παραστάσεις)
ΚΥΡΙΑΚΗ          Ώρες Έναρξης:  17:00 και  20:00  (Δύο Παραστάσεις)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ - ΡΙΑΛΤΟ, Κυψέλης 54, Τηλέφωνο 2114107764
*Το κουπόνι ισχύει για όλες τις ώρες και όλες τις μέρες των παραστάσεων, από 25 Οκτωβρίου ως και 31 Δεκεμβρίου, 2018. Αγοράζετε 2 εισιτήρια της παράστασης στην τιμή των €20.

Μαζί,
Τα best seller βιβλία του Δημήτρη Γρηγοράκη για να επιλέξετε

 

Το βιβλίο «Νικήστε τα αυτοάνοσα». Ένας αναλυτικός οδηγός ουσιαστικής αντιμετώπισης τεσσάρων ιδιαίτερα διαδεδομένων αυτοάνοσων παθήσεων! Η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, οι θυρεοειδίτιδες Hashimoto και Graves, καθώς και το αλλεργικό άσθμα είναι μία ομάδα αυτοάνοσων παθήσεων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται με αλματώδεις ρυθμούς στον Ελληνικό πληθυσμό. Προσβάλουν κατά σειρά το νευρικό ιστό, το θυρεοειδή και τους πνεύμονες. Σήμερα, η επιστήμη της Διατροφής - Διαιτολογίας αναδεικνύεται ως ένα σημαντικό μέσο τόσο για την πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπισή τους. Το παρόν σύγγραμμα προσφέρει στους ασθενείς που πάσχουν από τα νοσήματα αυτά και στους συγγενείς τους, όπως και σε ευαισθητοποιημένους νευρολόγους, ενδοκρινολόγους, πνευμονολόγους ανοσολόγους και διατροφολόγους, έναν μοναδικά περιεκτικό οδηγό ουσιαστικής αντιμετώπισης των συγκεκριμένων αυτοάνοσων διαταραχών.

ή

Η επαναστατική μεταβολική δίαιτα RESTART για να χάσετε γρήγορα και αποτελεσματικά όλα τα περιττά κιλά.

Ο Δημήτρης Γρηγοράκης αποκαλύπτει τα μυστικά της επαναστατικής δίαιτας που θα ξεμπλοκάρει και θα επανεκκινήσει τον μεταβολισμό σας και θα σας βοηθήσει να χάνετε 3 με 4 κιλά την εβδομάδα, χωρίς να πεινάσετε! Περιλαμβάνει:
• Αναλυτικά μενού για κάθε μέρα. Πρωινό – Μεσημεριανό – Βραδινό – Χυμοί αποτοξίνωσης
• 28 συνταγές που επανεκκινούν τον μεταβολισμό σας
• Μυστικά και tips για πιο γρήγορες καύσεις λίπους
• Οι διατροφικές παγίδες που σας προσθέτουν βάρος
ή 
Η εκπληκτική «Δίαιτα Detox». Η ιδανική δίαιτα για όλους εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε την προσπάθειά σας και χρειάζεστε ένα μενού προσαρμοσμένο στα δεδομένα αυτής της εποχής. Με χειμερινές τροφές που θα σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος με ασφάλεια και να προστατεύσετε τον οργανισμό σας από τις διάφορες ιώσεις. Είναι γεγονός ότι αυτή την εποχή παρουσιάζονται αυξημένες απαιτήσεις για αντιοξειδωτικές ουσίες λόγω των χειμερινών ιώσεων. Έτσι, η δίαιτα Detox σας προσφέρει μια θαυμάσια ευκαιρία αφενός να χάσετε βάρος με ασφάλεια και αφετέρου να ενδυναμώσετε τη φυσική άμυνα του οργανισμού σας. Η χειμερινή δίαιτα Detox αποτελεί μία ελκυστική πρόταση για αποτελεσματική μείωση βάρους χωρίς δυσάρεστα φαινόμενα στέρησης και πείνας! Με βάση αυτό το δεδομένο είναι βέβαιο ότι ο οργανισμός σας θα είναι περισσότερο ανθεκτικός και θα λειτουργεί πιο σωστά, πράγμα που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την αποτελεσματική μείωση του βάρους!

&
Ένα απίθανο περιοδικό «Τom & Jerry» για τους μικρούς μας φίλους, για να επιλέξετε!

Ο Τομ και ο Τζέρι διασκεδάζουν όλα τα παιδιά με τις φανταστικές τους εκπλήξεις: απίθανες δραστηριότητες, σελίδες ζωγραφικής, αστεία και γκάφες! Χαρίστε στα παιδιά ένα φανταστικό περιοδικό για ατέλειωτες ώρες χαράς, διασκέδασης και δημιουργίας!