Από την Κυριακή το βράδυ σας είχαμε ενημερώσει μέσα από το gavros.gr πώς ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν «σκασμένος» από την κακή εμφάνιση πρωτίστως και από την ήττα του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε κι εκείνος λανθασμένες επιλογές, αλλά και πολλοί παίκτες του υστέρησαν σε απόδοση στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Ο ίδιος δεν έβγαλε τον εαυτό του εκτός… κάδρου. Αντίθετα παραδέχθηκε πώς είχε κι εκείνος μερίδιο ευθύνης στο κακό αποτέλεσμα. Κάτι που φάνηκε από αυτά που έλεγε με τους συνεργάτες του. Επισημαίνοντας πώς «Λάθη κάνουμε όλοι. Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου. Εγώ κατάλαβα το μεγαλύτερο λάθος μου. Νόμιζα ότι είχα να κάνω μόνο με επαγγελματίες. Γιατί η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου δεν ταιριάζει σε επαγγελματίες».


 Η συνέχεια όλων αυτών ήταν το μέτρο με την παραμονή των παικτών στο Ρέντη ως την Τετάρτη, όταν και η αποστολή θα αναχωρήσει για το Λουξεμβούργο, για το ματς με την Ντουντελάνζ. Με τον Πορτογάλο να σημειώνει ότι: «Θα κάνω ό,τι νομίζω πως χρειάζεται για να τα διορθώσω. Το ίδιο πρέπει να γίνει και από τους παίκτες. Και για να βοηθήσω, θα μείνουμε όλοι στο Ρέντη μέχρι και το παιχνίδι με την Ντουντελάνζ. Για να δουλέψουμε όλοι μαζί και να αναλογιστούμε τι έχουμε κάνει λάθος».