Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ. Σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν αυτοί που έπρεπε και στο δεύτερο δεν κατάφεραν να αλλάξουν την κατάσταση παρότι ανέβασαν την απόδοσή τους. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Και να ήθελαν, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Διότι ο ρέφερι Σέζος και οι επόπτες Κουρομπύλια και Δημόπουλος ήταν αλλού για αλλού! Πολλά και σοβαρά λάθη, σε όλα τα σημεία του γηπέδου. Λες και δεν ήθελαν να δουν τι συνέβαινε!

Και από την άλλη, το ποδόσφαιρο γύρισε αρκετά χρόνια πίσω. Διότι στο τέλος όταν έκανε επίθεση ο Ολυμπιακός, έπεφταν μέσα στο γήπεδο μπάλες από την εξέδρα! Αυτά που γινόντουσαν πριν από πολλά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κύκλοι των «ερυθρολεύκων» μετά το ματς σχολίαζαν «Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σήμερα Ολυμπιακός. Όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στη συμμορία που διοικεί το ποδόσφαιρο. Για ό,τι βλέπουμε από τους μεσαίους, τους πλάγιους και τις πλάγιες. Συγχαρητήρια και σε όσους πήγαν το ποδόσφαιρο 30 χρόνια πίσω, εξαφανίζοντας τις μπάλες και πετώντας άλλες μέσα, όταν παιζόταν το παιχνίδι».