Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση και στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (21/10) τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν το τρίποντο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, γνωρίζοντας ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εκείνους.

Τόσο οι παίκτες, όσο και ο κόσμος ανυπομονούν για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, επιθυμώντας να δουν την ομάδα να «χτίζει» σερί νικών και να πετυχαίνει τους στόχους της.

Όλοι πιστεύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει και με τη βοήθεια του κόσμου, ο οποίος θα ντύσει ξανά στα «ερυθρόλευκα» το «Γεντί Κουλέ» θα ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους στο ματς με τους Κρητικούς.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, με τους διεθνείς να έχουν επιστρέψει φουριόζοι με τις εθνικές τους ομάδες, όπου έχουν πραγματοποιήσει εκπληκτικές εμφανίσεις, ενώ όσοι έμειναν στο Ρέντη έχουν δουλέψει και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, αρχής γενομένης στο ματς με τον ΟΦΗ.