Αναμενόμενη η πρωτόδικη ποινή από τον αθλητικό δικαστή της Λίγκας, αναμενόμενη και η απόρριψη της έφεσης της ΑΕΚ, καθώς για τα επεισόδια στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό επιβλήθηκαν οι τιμωρίες που προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την προσφυγή στο σύνολό της, άρα η αφαίρεση τριών βαθμών, η ποινή δυο αγωνιστικών (θα εκτίσει με Αρη και Ατρόμητο) και το πρόστιμο ύψους 73.250 ευρώ παραμένουν και πλέον η ποινή είναι τελεσίδικη, καθώς δεν προβλέπεται προσφυγή για αγωνιστικούς λόγους στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ δημιουργείται και δεδικασμένο.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων έλαβε την ακόλουθη απόφαση για την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE.

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 60/2018 απόφασή της δικάζει με την παρουσία της εκκαλούσας. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ουσίαν την έφεση της εκκαλούσας ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της με αρ. 165/2018 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE».