Το ματς με τον ΟΦΗ είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντικό διότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Η κατάκτηση των τριών βαθμών αποτελεί μονόδρομο κι αυτό το ξέρουν όλοι στο Ρέντη. Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς στο Ηράκλειο. Και να κάνει διάφορες σκέψεις σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα.

Τι σημαίνει αυτό; Στις δοκιμές που έκανε την Πέμπτη, στην προπόνηση, είχε στο κέντρο της άμυνας Μιράντα και Βούκοβιτς, καθώς οι Αφρικανοί ήταν λογικό να μην γυμναστούν σε φουλ ρυθμούς. Έχουμε αναφέρει για την επιλογή του για τριάδα Γκιλέρμε, Τουρέ και Νάτχο στο κέντρο, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας δοκίμασε τον Τοροσίδη. Στο μυαλό του είναι και το όνομα του Κούτρη για να πάρει την ευκαιρία του.

Με δεδομένο ότι υπάρχει και την Πέμπτη το ματς στο Λουξεμβούργο, ο Πορτογάλος προπονητής ψάχνει να δει πώς θα κάνει την κατάλληλη διαχείριση, καθώς δεν ξεχνά πώς είμαστε στην επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας και δεν θέλει να βγει αυτό στον αγωνιστικό χώρο.

Πολλά, πάντως, θα φανούν στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου λογικά θα πάρουν μέρος οι Αφρικανοί και ο Μαρτίνς θα κάνει την πρώτη, ουσιαστική δοκιμή για το ματς στο Ηράκλειο.