Νεφώσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας με βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά την Τρίτη. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια τμήματα της χώρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από 9 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά από 10 έως 25 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 24 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα πολύ τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά πελάγη όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.