Στη συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους των ομάδων με την UEFA, ο Ολυμπιακός κατήγγειλε ονομαστικά τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Θωμά Μητρόπουλο. Δύο ανθρώπους που ελέγχουν την ΚΕΔ και την διαιτησία. Και όχι μόνο. Πώς ελέγχουν και τον Τριτσώνη που στην ουσία είναι αυτό που κάνει τους ορισμούς.

Κάνουν ό,τι θέλουν με τη διαιτησία που έχει αυτή την τραγική εικόνα, με αποτυχημένους διαιτητές που αλλοιώνουν αποτελέσματα και την εικόνα του πρωταθλήματος. Και ο Περέιρα, ανίκανος, δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Και να ήταν μόνο αυτά; Διότι υπάρχουν πολλά ακόμα που δείχνουν πώς έχει η σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η πλευρά του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ακόμα στην παρουσία και το ρόλο ποινικών και μπράβων της πραγματικής εγκληματικής οργάνωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Διότι με όλα όσα συμβαίνουν, με τον τρόπο που ορισμένοι κινούνται, με όσα έχουν κάνει στο παρελθόν, με τις καταδίκες τους, με τους... συνεργάτες του και το χώρο που προέρχονται αυτοί, όλοι αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει. Και θα πρέπει και η UEFA να ασχοληθεί πιο δυναμικά με αυτή την κατάσταση, για να καθαρίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτά τα στοιχεία.