Ένα ακόμα σημαντικό ζήτημα που κατήγγειλε ο Ολυμπιακός είναι το θέμα της επικοινωνίας προς τα έξω, από την πλευρά της ΕΠΟ, πολλών και σημαντικών ζητημάτων. Ο τρόπος και όσα βγαίνουν προς τα έξω από την πλευρά της Ομοσπονδίας. Διότι πολλές φορές αυτά που δίνονται από την πλευρά της ΕΠΟ έχουν εντελώς διαφορετική «εικόνα» με όσα έχουν συμβεί πραγματικά και με όσα ισχύουν!

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που η πλευρά του Ολυμπιακού κατήγγειλε, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με την ΕΠΟ αυτή την κατάσταση και ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα, από το πόστου του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΕΠΟ, ο Ιάκωβος Φιλιππούσης! Για όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και γιατί λαμβάνει ένα υπέρογκο μισθό. Σε αυτό συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ!

Μην ξεχνάμε ότι τελευταία στην ΕΠΟ έχει χαθεί η... μπάλα σε ό,τι αφορά το προσωπικό που εργάζεται εκεί, αλλά και στις απολαβές που έχουν. Κάτι που κατήγγειλε η πλευρά του Ολυμπιακού αρκετά κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης. Σε μια περίοδο περικοπών, που παντού γίνεται περιορισμός δαπανών για να μπορούν να τα βγάζουν πέρα, την ώρα που το συμμάζεμα είναι αναγκαιότητα για όλους τους οργανισμούς, τους φορείς, τις ομοσπονδίες, στην ΕΠΟ συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο!

Κι εκεί που είχε η Ομοσπονδία προσωπικό 60 ατόμων, φτάσαμε να έχει 100 και με πολλούς από όσους εργάζονται στην ΕΠΟ να λαμβάνουν υπέρογκους μισθούς. Ένα ακόμα μείζον θέμα για το οποίο θα πρέπει να κάνουν κάτι οι άνθρωποι της UEFA που επιτηρούν την ΕΠΟ!

Να σημειωθεί, ότι ο Φιλιππούσης πριν μεταπηδήσει στην ΕΠΟ, ήταν διευθυντής του γραφείου του Κοντονή, ενώ προηγουμένως είχε δουλέψει ως «παρατηρητής» της ΠΔΕ/ΕΠΟ και ακολούθως ανέλαβε Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΕΠΟ.