Νεφώσεις με τοπικές βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, την Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη την Παρασκευή. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρώς αυξημένες.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 24 και στη Κρήτη από 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως στο Κεντρικό Αιγαίο θα φτάνουν πρόσκαιρα και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχής στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά το μεσημέρι και απόγευμα, έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα για βροχές το απόγευμα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις εώς 3 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.