Όχι μόνο τα δείχνει ΟΛΑ αλλά δεν διστάζει να αποκαλύψει και τι θέλει στο κρεβάτι…

Έχει ένα από τα πιο καυτά κορμιά της ελληνικής showbiz και του «My Style Rocks» και δεν κρύβει τίποτα για τις επιθυμίες της στο κρεβάτι. Η μαμά της Τάμτα Μαστοράκη, είναι από τη Γεωργία και ο μπαμπάς της από την Κρήτη. Εκείνη γεννήθηκε στην Αθήνα και από πολύ μικρή γνώριζε το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει. Και ήταν ο δρόμος του modeling. Όνειρό της να γίνει μεγάλη σχεδιάστρια μόδας.

Πριν φτάσει όμως εκεί αποφάσισε να ακολουθήσει την πεπατημένη που ακούει στο όνομα…διαγωνισμοί ομορφιάς. Ξεκίνησε από τοπικούς διαγωνισμούς. Κατέλαβε την τέταρτη θέση το 2008 στο διαγωνισμό «Μις Δωδεκάνησα» που έγινε στη Ρόδο. Το 2009 συμμετείχε στο διαγωνισμό Playmate και μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει κάποιο τίτλο κέρδισε όμως τις εντυπώσεις…

Η ξανθιά καλλονή για κάποιους μήνες συνδέθηκε με τον Γιάννη Σπαλιάρα, δυστυχώς όμως η σχέση τους είχε άδοξο τέλος.

Η Τάμτα το 2011 πέταξε τα ρούχα της και πόζαρε στον φακό χωρίς αναστολές, ενοχές και τύψεις, ενώ αποκάλυψε πως θέλει τον τέλειο σύντροφο και στην συμπεριφορά του αλλά και στο κρεβάτι, στο σέξ. Στην συνέντευξη της στο γνωστό ανδρικό περιοδικό, είχε δηλώσει σχετικά: «Μου αρέσει ο άντρας να είναι τρυφερός, αλλά στο σεξ τον θέλω λίγο άγριο»

Διαβάστε περισσότερα στο lifeviews.gr